Over Saskia Denkers

Sinds ik met internet in aanraking ben gekomen heb ik een grote interesse in het maken van websites.
Wat ooit begon als een ‘homepage van Saskia’ bij mijn internet-provider is ondertussen uitgegroeid tot een persoonlijk blog met een vaste aanhang.

WordPress Website beheer

Het uiterlijk van een website, mooie foto’s, leesbare lettertypes en een duidelijke indeling, maar ook de technische kanten zoals bijvoorbeeld SEO, het heeft allemaal mijn volle aandacht bij het maken van een website. Ik maak daarbij het liefste gebruik van WordPress.

Social Media Management

Virtual Assistant - Saskia DenkersTegenwoordig is echter alleen een website niet genoeg. Aanwezig zijn op de diverse sociale media waaronder Instagram, Facebook  en Twitter hoort er helemaal bij. Het is dé plek om potentiële klanten te winnen. Ook daar weet ik mijn weg heel goed te vinden!

Mijn naam is Saskia Denkers en eind 2018 heb ik besloten om van mijn passie mijn werk te maken en mijzelf in te schrijven als Virtual Assitant. Ik woon in het mooie Maastricht samen met mijn man en twee katten. Op zonnige dagen gaan we er graag op uit op onze motoren. Of ontspannen wij op de camping in de mooie Duitse Eifel.

Interesse in een mooie samenwerking?
Neem gerust vrijblijvend contact op.